Contractubex® Contractubex Gel - класиката

Contractubex е най-популярното средство за лечение на белези в света. Лекува белези успешно повече от 50 години. Гелът е най-продаваното средство за лечение за белези в над 60 страни и редовно се препоръчва от лекари от цял свят.
Ефикасността на Contractubex® Gel е доказана в множество клинични проучвания. Уникалната му комбинация от три активни съставки прониква дълбоко в белега, намалявайки го отвътре. Резултатът: почти невидим белег.

Contractubex® Gel е доказана и от високата удовлетвореност на пациентите. Положителният опит на хиляди пациенти показва, че използването на Contractubex® Gel наистина има значение, а белезите могат да бъдат лекувани успешно.

Можете да започнете да използвате Contractubex® Gel веднага щом раната се затвори или шевовете са отстранени, защото колкото по-скоро започнете с лечението, толкова по-добри са шансовете за положително въздействие върху развитието на белега. Зачервяването избледнява само след няколко седмици, а продължителното лечение с Contractubex® Gel и неговата формула с тройно действие позволява постигането на по-нататъшни подобрения във външния вид. Белегът става по-еластичен и по-плосък. Лечението може да отнеме 3 - 6 месеца в зависимост от дълбочината на белега, тъй като тъканта на белезите се регенерира много бавно. Бъдете амбициозни и се придържайте към лечението - усилията си струват!

Видеоклип за продукта Contractubex® Gel